Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/alumni/public_html/index.php on line 65
Naš bivši student Aleksandar-Sandro Berić neoboriv je dokaz da sport i nauka mogu paralelno funkcionisati na vrhunskom nivou. :: Banja Luka College
blc@teol.net 00 387 (0) 51 433 010

Alumni - Banja Luka College

Svrha ove asocijacije je očuvanje tradicije i promocija ugleda BLC-a kroz jačanje saradnje sa bivšim studentima. Osnovna ideja Alumni kluba je povezivanje svih generacija studenata kojima je Banja Luka College bio matična (visokoškolska) obrazovna ustanova i izbor profesionalnog opredijeljenja. 

Naš bivši student Aleksandar-Sandro Berić neoboriv je dokaz da sport i nauka mogu paralelno funkcionisati na vrhunskom nivou.

Postavljeno Dec 24, 2018 by Administrator

Naš bivši student Aleksandar-Sandro Berić neoboriv je dokaz da sport i nauka mogu paralelno funkcionisati na vrhunskom nivou.

Naš bivši student Aleksandar-Sandro Berić neoboriv je dokaz da sport i nauka mogu paralelno funkcionisati na vrhunskom nivou. Prvi ciklus studija na Visokoj školi „Banja Luka College“ završio je prosječnom ocjenom 10 kao student generacije istovremeno gradeći upečatljivu fudbalsku karijeru koja ga je od Bosne i Hercegovine odvela put Slovenije, preko Škotske, Norveške, Slovačke, pa sve do idealne Švajcarske.

Aleksandar-Sandro Berić je u međuvremenu stekao zvanje mastera politikologa ekološke politike na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, takođe sa prosječnom ocjenom 10 kao najbolji student generacije. Posljednje tri godine živi u Švajcarskoj gdje i dalje aktivno igra fudbal, a bio je zaposlen u kompaniji čiji je vlasnik predsjednik kluba. Fleksibilno radno vrijeme i podrška trenera su mu omogućili da intenzivno uči njemački jezik i ulaže u svoje dalje obrazovanje, ali uplovi i u bračne vode.

U novu, 2019. godinu ulazi sa potpisanim radnim ugovorom za švajcarsku nacionalnu Poštu, ali i kao član novog fudbalskog kluba, FC Wangen bei Olten. Što se tiče planova za budućnost, želja mu je da radi nešto u struci, ali razmišlja i o mogućnosti upisivanja doktorskih studija u Cirihu.  
 

No tags added.