Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/alumni/public_html/index.php on line 65
O Alumni klubu :: Banja Luka College
blc@teol.net 00 387 (0) 51 433 010

Alumni - Banja Luka College

Svrha ove asocijacije je očuvanje tradicije i promocija ugleda BLC-a kroz jačanje saradnje sa bivšim studentima. Osnovna ideja Alumni kluba je povezivanje svih generacija studenata kojima je Banja Luka College bio matična (visokoškolska) obrazovna ustanova i izbor profesionalnog opredijeljenja. 

O Alumni klubu

Alumni klub Visoke škole Banja Luka College

 

Alumni klub Visoke škole „Banja Luka College“ okuplja sve one koji su diplomirali na nekom od studijskih programa Škole. Članstvo u udruženju je dobrovoljnog karaktera, a zasniva se na pripadnosti akademskoj zajednici Škole. Svrha ove asocijacije je očuvanje tradicije i promocija ugleda BLC-a kroz jačanje saradnje sa bivšim studentima. Osnovna ideja Alumni kluba je povezivanje svih generacija studenata kojima je Banja Luka College bio matična (visokoškolska) obrazovna ustanova i izbor profesionalnog opredijeljenja.

U cilju unapređenja naučnog rada Škole i njene afirmacije u zemlji i inostranstvu, Alumni klub obezbjeđuje trajan i organizovan kontakt sa Banja Luka College-om, održava veze i podstiče saradnju između svih članova, pruža pomoć u poboljšanju položaja studenata i njihovog usavršavanja, organizuje godišnja okupljanja članova, stručne skupove, objavljuje studije, brošure i druge publikacije. Osnivanje Alumni kluba je rezultat potrebe da se putem uspostavljanja formalne organizacije, diplomci naše Škole redovnije i bliže informišu o svim značajnijim  dešavanjima na fakultetu i uopšte akademskom okruženju, te da svojim angažovanjem postanu legitiman dio visokoškolske zajednice.